Про мотоцикл мріяв з дитинства, проте, у зв’язку із життєвими обставинами довелося забути про цей вид транспорту надовго 🙂
Проте, у 2018 році раптово згадую про мрію дитинства, заходжу до гугла і тут же натикаюся на бажаж. Його вигляд мені не сподобався і я гуглю далі. До китайців я ставився не упереджено, правда, більш негативно, ніж позитивно, але, коли нагуглив 300ку стріта - закохався. Ще пару годин і вдалося знайти інфо, що двигун від кавасакі клх 300. Тут же зв’язався із фоксвел (чудом, випадково знайшов Олександра (представника у ВК) і вже через тиждень мотоцикл стояв у мене в гаражі 🙂
Отже, по мотоциклу. Його я обслуговую лише сам.
Використовую лише як іграшка вихідного дня і кудись у справах з’їздити.
Перший сезон був завершений на відмітці 3500 км. Обкатував до 2000 км. На час обкатки не крутив вище 7к обертів, а якщо і крутив, то на долю секунди. Жодних питань до мотоцикла в перший сезон не виникло. Проводив лише планові ТО.
На початку другого сезону встановив регулюємі курки (просто хотєлка, щоб для пальців було зручніше). Аналогічно першому, без жодних питань до транспорту завершив другий сезон на відмітці 8500 км.
Весь третій сезон відкатав аналогічно. Без жодних поломок, відломок, відмов. Відмітка на одометрі 14 500 км.
Далі буде.