Розповім, що у мене зламалося чи ні, що я міняв згідно з плановим ТО і т.д.
Як я вже розповідав в одній із тем, мотоцикл мені служить, як іграшка вихідного дня. Власне, свою функцію він виконує на 101%. Чому 100 + 1?
Все просто, коли я йшов купувати цей мотік у 2018 - інфо про нього в країнах СНД просто не існувало. Ставлення до китайців у мене не упереджено було, проте, я вважав, що краще новий китаєць, ніж старий японець.
Але конкретно цей мот мене здивував, тому що за 3 сезони я жодного разу не повертався додому на евакуаторі. Жодного разу не було такого, щоб я не міг завести мотоцикл. Все, що я робив, це приходив до гаража, заводив його, їхав у справах/на гульки і повертався додому. І так 3 сезони поспіль.
Отже, по списку і пробігу, що я замінив: (мастило та масляні фільтра сюди не вписуватиму. Їх міняв кожні 3к після обкатки)
На відмітці 3000 км перебрав прогресію, змастив все. Примітка, один із сальників прогресії був криво вставлений. Поправив 🙂
На відмітці 9000 км замінив стокову свічку
На відмітці 10 000 км заради цікавості розбирав карбюратор. (дарма, він виявився в ідеальному стані по чистоті)
На відмітці 11 000 км почав підтікати сальник вала КПП. Замінив.
На відмітці 14 400 км перебрав передній супорт (спав пильник і через мою необачність на одну із направляючих налип пил, що в результаті призвело до ускладненого ходу супорту)
Далі буде…