Pilot_cr6_300r Наїздивши 9500 км вирішив зробити невеличке ТО хотової частини так як неодноразово чув ,що передня зірочка із заводу слабо затягнена. Знявши захисну кришку виявилося ,що така проблема мене не минула гайка на зірочці була відкручена. Знявши передню зірочку замітив що за весь період їзди при ослабленій гайці набило канавки на шліцевій частині приводного вала на фото видно ситуація не з приємних. Відмивши всю грязь та стару смаску гайку на передній зірочці було затягнуто на різьбовий фіксатор та законтрогаєно стандартною шайбою. До речі як вважаєте на пробіг в 9500 км стан передньої зірки норм? На мою думку знос вже прилічний. Проте задня зірка як нова
AndreyStavitsky Менять надо обе звезды комплектом. 9500 малый пробег для звезды на дорожном мотоцикле, но это всё очень сильно зависит от условий эксплуатации. Возможно цепь была перетянута. Цепь, соответственно, тоже под замену.
Pilot_cr6_300r AndreyStavitsky ну так взагалі по правильному замінюється цеп і зірки але в мене задня зірка і цеп в ідеалі просто цікаво чи ще в когось таке було та які ще підходять передні зірочки окрім оригіналу і доречі стиль їзди ну не дуже спокійний буває що деколи вжарюю по повній😅
Efrem Допоможіть вибрати крашпеди для мотоциклу VOGE 300r,як їх взагалі установити,та підібрати,які потрібні розміри???
Pilot_cr6_300r Efrem на рахунок крашпедів вони продаються заводські. також їх можна зробити самому так як в мене на фото