Походу в мене перший в Україні ds650 який пройшов 10 тис.
10 тисяч це пробіг, який вимагає пройти третє ТО, а третє ТО це вже вам не просто оливу злити і залити (насправді просто: читай далі), тому вирішив їхати в Київ на станцію техобслуговування Foxwell.
Насправді в моєму місті є дилер loncin-voge, але Вождя 650-ку вони бачили лише на картинках, тому я мав сумніви, що в них в наявності є всі потрібні розхідники.
Тому я зписуюсь з новим менеджером Максимом, що приїду на третє ТО на Фоксвел в п’ятницю.
Виїжджаю о 4:30 ранку, долаю майже 350 кілометрів від дому до мотосалону Foxwell.
Салон, де стоять мотоцикли, справив на мене хороше враження: світло, чисто, і мотоцикли стоять не один на одному - без проблеми можна присісти на будь-який з наявних. Придбав потрібну кількість мастила, масляний, паливний та повітряний фільтри і оплатив роботу майстра.
Далі почався ланцюжок розчарувань і нерозуміння: чому я приперся в Київ і чому все так погано?
Замість очікуваної станції техобслуговування з підйомником чи стендом, і з залитим світлом приміщенням, я побачив куточок зі стелажами в будівлі складу. Майстер зливав масло підмостивши під мотоцикл картонку, в той час як поряд їздив погрузчик з коробками, покришками і тому подібне.
Час від часу доводилося допомагати майстру з підсвіткою за допомогою мобільного телефону: зі сторони, де було вікно, було ще більш-менш, а з іншого боку видимість в похмурий дощовий день була недостатньою. Очікування в моїй уяві і реальність вигляду центрального сервісного центру Voge були разючими. Це той преміальний бренд, про який пишуть у рекламних слоганах? За своє коротке мотожиття був присутнім на ТО lifan і bajaj, і там якось було веселіше.
Добре, ну не так вже важливо “де”, головне - “як”.
Та головний епік фейл не забарився: зі слів майстра, немає різниці між першим і другим і третім ТО. ТОБТО НА МЕНЕ ОЧІКУЄ СТАНДАРТНА ЗАМІНА МАСТИЛА, І ВСЕ!
Повітряний фільтр мені ще замінять безкоштовно в подарунок від фірми(бо до нього порівняно легко дістатися), а от за заміну паливного треба доплатити, бо він знаходиться в труднодоступному місці. Щось мені здається, що Максим, який працює на Foxwell всього тиждень теж був в шоці від того що відбувається.
Коли я сказав, що на такому пробігу по регламенту двигунів BMW 650gs вже треба перевірити натяг гвинтів на голові, у майстра знайшлася відмовка:
.
.
І тут претензії не до майстра, що він чи бикуватий чи лінивий, що не робить свою роботу. Якщо йому і справді не дали ні таблиць ні шайб. Це при тому, що всі “головні” компанії імпортера мотоциклів Voge сидять в офісі навпроти. Якщо така ситуація тут на місці, чого тоді нам вимагати від дилерів в регіонах?
Приїхав я додому, і тепер у мене в голові засіло риторичне питання: так чим же відрізняється преміальний Voge від того ж не преміального Shineray?
А я не бачу різниці між баригами із mot-o.com і Foxwell. Модель бізнесу в Україні одна: впарити товар і забити великого болта на подальше обслуговування і звернення клієнтів. 650-ка продається вже другий рік, на черзі інші мотоцикли з пробігами в 10.000. І коли почнуться пробиватися прокладки і текти помпи, на форумах хейтери будуть не безпідставно казати: ну ви і дурні, що купули “преміального” китайця за 6 кусків, він розвалюється на другий рік, краще б взяв б/у японця!
Мій вердикт: не ведіться на красиві картинки і солодкі слова з реклами, качайте з інтернету інструкції для двигуна 650 GS,
запасайтеся динамометричним ключем і хай прибуде з вами Сила!