vovich505 EnjoyMoto купив зі стертими майже повністю задніми. Хочу купити щось нормальне, по типу TRW чи тому подібне, але не знаю від чого вони аналогічні
yorikkkk Аналоги: Ferodo FDB497P(7,7мм) , EBC FA135TT(7,4мм) , Ferodo FDB497SG(7,7мм) , Тормоза 696SM1(8мм) , Lucas MCB582(8мм) , Lucas MCB582SI(8мм) , Тормоза 696CM44(8мм) , Ferodo FDB497EF , Феродо FDB497AG , EBC FA675R
vovich505 yorikkkk я купив в ітогі TRW MCB575EC. І так, вони вужчі трохи, але в принципі, в суппорті по кріпленням ідентичні. трохи менша площа контакту буде по диску, але думаю що за рахунок якості самої колодки - буде гальмувати всеодно краще.![ ]
yorikkkk vovich505 Я і кажу що буде на 6мм коротша колодка. Є ebc що я скинув але в Україні їх немає і аналогов не знайшов.
yorikkkk https://motokontakt.com.ua/tormoznye-kolodki-ebc-sfa213hh/ Є такі ближе по розміру думав з них щось виточить, але ще в роздумах.
vovich505 yorikkkk тільки побачив повідомлення. Фото не робив але колодка в суппорт стала ідеально. По зовнішньому діаметру чітко йде по краю гальм.диску. Ну а по внутрішньому - авжеж трохи вужче за рідні колодки, але вважаю що то взагалі не критично. Кавасакі ж якось їздять з такими і не жаліються )))