Ivan Пройдена чергова кругла дата – 30к) Лосик справно п’є бензин, мастило практично не вживає – від заміни до заміни (незмінно Divinol 5w-50). Із проведених ремонтів – заміна троса щеплення на 19к, заміна заднього амортизатора та комплекта (зірки + лагцюг) на 29.5к. В планах поставити автозмазчик ланцюга.
Anton Ivan а від штатного тільки загортається лампочка на таблови?ви штатний провід теж сюда прикріпили до нового датчика і новий провід ?щось неможу поняти
Ivan Anton Від штатного датчика тільки загорається лампочка на приборці. Штатний провід нікуди не підключав. Табло нового датчтка поставив біля приборки і бачу цифрове значення температури.
Anton Ivan ну і получається від нового датчика теж буде загоратися лампочка на приборці?я так поняв ви вкрутити новий датчик і підключили той самий провід що був від лампочки , +ще добавили новий провід з індикацією температури
Viktor Anton если хочешь себе адекватную индикацию температуры без ковыряния с мотоциклом то смотри мою тему https://voge.club/d/51-dorabotka-priborki-dlia-uluchsheniia-informativnosti-indikatora-temperatury. Я такое под заказ делаю…
Ivan Viktor без ковиряння мотоцикла, а приборку хто ковиряє? Брись з моєї теми з рекламою свого колхозу! PS відповідати не потрібно, просто не пиши в моїй темі.
Ivan Вирішив порівняти передні зірки jt із стоковою Loncin lx300 (твердість та спектральний аналіз). Взяв три зірки: стокова, jtf512.14 та jtf512.15rb. Твердість стокової 58 HRC, склад - вуглецева сталь з 1% хрому. Jtf512.14 твердість 47 HRC, склад – вуглецева сталь (без легуючих елементів). JTF512.15rb твердість 59 HRC, склад – вуглецева сталь з 0.7% молібдену. Міряв у кількох місцях кожну зірку (середина, шліцева частина, зуби) . выглядит как подделка
Ivan AndreyStavitsky Купував у перевірених продавців, виглядає пристойно) Написав про це, бо дехто писав що зірка затверда, вал гризе і т. д.